fbpx
Ai aflat deja despre această oportunitate de a vinde produse fizice pe Amazon,
dar nu ştii care sunt etapele afacerii? Nu găseşti informaţii complete?

Află cum să îţi recâştigi Timpul şi Libertatea financiară, astfel incât să nu mai depinzi de nimeni!

Lucrând în ritmul tău, de oriunde vrei, doar cu un laptop şi o conexiune la Internet...

Descoperă de la cei doi antreprenori cum au ajuns ei să vandă pe Amazon și cum o poți face și TU!
Ebook-Ghid de introducere in afacerea Amazon in 2019

Descarcă gratuit GHIDUL COMPLET care îți prezintă cele 7 etape esențiale pentru a vinde online cu succes, un produs fizic pe piaţa americană a Amazon.

Ai in lista de prieteni oameni ce vor să devină liberi financiar şi să aibă mai mult timp liber? Ajută-i să își transforme visele prin gestionarea unei afaceri online. Dă-le un SHARE pe Facebook.
Amazonepedia - Construire turn
Îți prezentam cele 7 etape esenţiale pe care le poți parcurge și TU pentru a începe să dezvolți o afacere online pe platforma Amazon. O afacere care să îţi aducă mai mult timp liber şi libertatea financiară pe care ţi-o doreşti.

Te învățăm cum să iti alegi produsul urmărind nişte criterii stricte testate de noi, cum să gaseşti cel mai potrivit furnizor pentru fabricarea acestuia, cum să realizezi o prezentare cât mai bună a magazinului tău online pe Amazon, cum să faci promovare şi să începi să vinzi efectiv şi tu.

Din acest material vei afla pe scurt poveștile noastre și, cel mai important, vei accesa structura business-ului prin care reușim să vindem produse fizice în mediul online din SUA.

Ce primești concret de la noi?

Hartă structurată a drumului deja bătătorit de către noi

Te învățăm concret pas cu pas cum să faci şi tu bani vanzand produse fizice pe Amazon in SUA.

Care sunt criteriile de alegere ale unui produs optim şi cum determini profitabilitatea acestuia

Îți prezentăm cele mai importante criterii de alegere ale unui produs optim și cum să calculezi ulterior profitabilitatea brută a acestuia.

Cum funcţionează serviciul Amazon FBA şi cum ne ajută acesta în gestionarea magazinului nostru

Îți prezentăm care sunt serviciile pe care Amazon le pune la dispoziția noastră și cum ne ajută pe noi efectiv în gestionarea afacerii noastre direct din România .

Ce firma trebuie sa alegi pentru a vinde in SUA

Îți arătăm care este cea mai simplă soluție fiscală de a vinde produse fizice pe Amazon direct din România și totul într -un cadru perfect legal și clar. ​

Cele 5 greşeli de evitat atunci cand eşti la inceput

Îți prezentăm cele mai comune greșeli pe care le-am făcut și noi și pe care vrem să le împărtășim cu tine.

Planul de afacere în 7 paşi despre cum funcţionează această afacere

Îți prezentăm un plan de afacere care să te ajute să devii un antreprenor de succes.

Ce este Private Label si cum ne ajuta sa ne evidentiem produsul in fata concurentilor

Îți explicăm de ce Private Label este alegerea perfectă și pentru tine, apoi cum să te diferențiezi față de concurenți printr-un produs unic realizat sub brandul tău.

Cum sa gasesti furnizorii potriviti in China si ce este serviciul Trade Assurance oferit de Alibaba

Îți explicăm cum să găsești furnizorii potriviți și în ce constă serviciul Alibaba Trade Assurance, care practic ne securizează plata comenzii noastre către furnizor.

Cum sa listezi produsul si sa il lansezi pe platforma Amazon

Îți explicăm care sunt cele mai importante elemente atunci când realizezi pagina produsului tău și cum să abordezi lansarea acestuia.

Cum trebuie sa abordez această afacere

Te învăţăm care e mindset-ul și psihologia din spatele acestei afaceri pentru a avea succes pe termen lung.

Ai in lista de prieteni oameni ce vor să devină liberi financiar şi să aibă mai mult timp liber? Ajută-i să își transforme visele prin gestionarea unei afaceri online. Dă-le un SHARE pe Facebook.

Descoperă de la cei doi antreprenori cum au ajuns să vanda pe Amazon și cum o poți face și TU!

Fiecare dintre noi, daca il intrebi care e stilul de viata la care viseaza, va spune ca sa nu aiba griji financiare si sa poata sa faca ce iubeste. Cu totii vrem LIBERTATE.

Fara LIBERTATE, nu ne putem bucura de nimic, decat perioade scurte de timp, pentru ca suntem grabiti, frustrati si obositi… Am invatat sa traim intr-un ritm extrem de alert, si grabim evenimente importante, cum ar fi timpul petrecut cu familia noastra sau persoana iubita.

Imi doresc din suflet, ca tot mai multi oameni sa realizeze, ca fiecare dintre noi merita sa-si traiasca viata pe care a visat-o din totdeauna, si trebuie sa aiba curajul sa faca o schimbare in directia asta, oricare ar fi situatia!

Iar in acest Ghid, am incercat sa adunam toate informatiile de care ai nevoie, daca esti interesat de acest business, care iti poate aduce LIBERTATEA mult visata.

Si vreau sa-ti zic ca asta nu e tot… Pe langa acest Ghid, mai primesti si 14 lectii gratuite de la noi, dar iti zic mai multe pe e-mail. : )

Inspiratie si spor la citit!
Oscar
Co-Owner
Pe langa cele enumerate de Oscar, mai pot adauga ca un alt aspect important al acestei afaceri, este urmatorul: daca vei invata regulile afacerii si le respecti, atunci RISCUL scade foarte mult.

Trebuie sa te gandesti ca practic, Amazon iti ofera o piata de desfacere pe tava, nu e nevoie sa mergi in SUA ca sa poti atrage clientii, apoi iti ofera serviciul Amazon FBA care gestioneaza toata partea logistica a afacerii tale si in plus, iti GARANTEAZA ca vei incasa banii din vanzari la fiecare 2 saptamani direct in contul tau.

In acelasi timp, Alibaba iti ofera pe platforma lor cei mai buni producatori din China, preturi competitive si cel mai important iti SECURIZEAZA plata catre furnizor prin serviciul lor Trade Assurance.

Totul se realizeaza ONLINE din orice locatie unde ai acces la Internet si nu ai nevoie de spatii comerciale, depozit, angajati, masini sau alte utilaje si nu platesti chirii, facturi de utilitati.

Trebuie sa privesti business-ul pe Amazon ca un PUZZLE si practic, TU, prin ghidul si email-urile pe care le vei primi de la noi in urmatoarea perioada, vei asambla pas cu pas fiecare piesa, astfel incat sa poti construi la final imaginea completa.

Succes maxim sa ai!
Kodro
Co-Owner
Citește ghidul complet scris de către noi și învață cum să iţi transformi visul tău de a te ELIBERA FINANCIAR şi a câştiga mai mult TIMP pentru tine, gestionând o afacere legală pe Amazon!
Ebook-Ghid de introducere in afacerea Amazon in 2019
Ai in lista de prieteni oameni ce vor să devină liberi financiar şi să aibă mai mult timp liber? Ajută-i să își transforme visele prin gestionarea unei afaceri online. Dă-le un SHARE pe Facebook.

Copyright © 2019 AmaZonePedia 

WWW.AMAZONEPEDIA.RO IS AN INDEPENDENT WEBSITE AND IS NOT ENDORSED, SPONSORED, AFFILIATED WITH OR OTHERWISE AUTHORIZED BY AMAZON. ALL OTHER TRADEMARKS, PRODUCT NAMES AND COMPANY NAMES OR LOGOS CITED HEREIN ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.