fbpx

Salutare!

Bine ai venit pe blogul nostru AmaZonePedia!

Daca te intrebi cu ce ne ocupam, de ce am facut acest blog si ce scop are… perfect!

Motivul pentru care am facut aceasta pagina, este sa-ti raspundem la aceste intrebari. In primul rand as vrea sa-ti spun cateva cuvinte despre mine.

Eu sunt Kodro, si motto-ul meu este: “Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.”Albert Einstein

Kodro – AmaZonePedia

Sunt economist de profesie, am 39 de ani si sunt originar din Breaza, PH, dar de vreo 10 ani m-am reintors dupa terminarea facultatii sa lucrez in Bucuresti.

Imi plac provocarile continue, sunt o persoana verticala, imi plac oamenii sinceri si apreciez o prietenie adevarata.

Am lucrat in ultimii ani, in diferite multinationale, pe partea de gestiune conturi de clienti importanti din Europa, dar am simtit ca asta nu e suficient pentru mine, pentru ca voiam sa devin liber din punct de vedere financiar si sa lucrez la afacerea mea. De aceea, am inceput cateva proiecte de business pe domeniul online, in zona de produse bio, domeniu care mi-a placut foarte mult si am crescut cativa “copilasi” de la zero.

De aproape 2 ani am inceput sa vand pe Amazon, am reusit sa duc 3 produse la vanzare, vand undeva intre 1.200 – 1.500 bucati lunar si practic nu mai sunt angajat de la inceputul acestui an.

Cred ca viitorul este in zona de online si tinand cont ca lucram cu numarul 1 din lume in comertul online, cred ca vom avea treaba multa in perioada urmatoare pe Amazon. 🙂

Am inceput acest proiect AmaZonePedia, pentru ca imi place sa ajut oamenii, sa ii sfatuiesc si sa incerc sa ii sustin cat mai mult, ca sa isi schimbe viata. Pe langa asta, pe piata noastra din Romania, avem putine informatii despre colosul Amazon si daca vrei sa incepi o afacere pe aceasta platforma esti nevoit sa cauti informatii din afara. Este momentul ca sa avem si noi o platforma unde sa afli cat mai multe detalii despre Amazon si de acest lucru ne vom ocupa noi. 😛 Iar numele platformei noastre, asta si sugereaza, o enciclopedie despre Amazon. 🙂

Pe blogul nostru, veti gasi noutati legate de piata de ecommerce din lume si Amazon, informatii actualizate despre instrumente de lucru cu care sa analizam piata Amazon, comparatii intre diverse platforme, instrumente (tool-uri) folosite zilnic, ebook-uri legate de aceasta afacere si tot ceea ce nici nu te gandesti ca vei avea nevoie in calatoria ta pe “fluviul Amazon”. 🙂

Noi suntem aici ca sa te ajutam pe acest drum, deja batatorit de catre noi, astfel incat sa poti ajunge si tu sa vinzi cu succes produse pe Amazon si sa iti impartasim cat mai multe secrete legate de aceasta platforma.

Te sfatuiesc sa te inscrii si la lista noastra de emailuri, ca sa fii la curent cu toate noutatile noastre pe care le vom posta in urmatoarea perioada. Nu mai astepta momentul prielnic, pentru ca e posibil ca acesta sa nu vina niciodata, asa ca actioneaza acum si intra in Comunitatea noastra AmaZonePedia si nu vei regreta alegerea ta. Eu iti urez deja, “Toate panzele sus!” pe fluviul Amazon.

Iti multumim pentru atentia acordata si speram sa ne vedem in curand, tot aici. Pana atunci, te salut!:)

WWW.AMAZONEPEDIA.RO IS AN INDEPENDENT WEBSITE AND IS NOT ENDORSED, SPONSORED, AFFILIATED WITH OR OTHERWISE AUTHORIZED BY AMAZON. ALL OTHER TRADEMARKS, PRODUCT NAMES AND COMPANY NAMES OR LOGOS CITED HEREIN ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.